Info

Hier staan we dan, jullie hebben iets te vieren.
Wat er ook te vieren valt, het is de moeite waard om het vast te laten leggen. Jullie willen het kunnen herbeleven, deze keer als kijker.
Sommige zaken zijn once in a lifetime.

Ik luister graag naar jullie wensen. Op voorhand even alles goed doorspreken heeft altijd meer kans op slagen. Dus neem daar even de tijd voor, vooral voor jezelf. Foto’s laten nemen is een investering, zo haal je er het beste uit!
Ik denk graag met jullie mee.

Tijdens de shoot ga ik er graag voor; de eerste stappen zijn zowel voor jullie als voor mij wat aftasten, ja zelfs ook voor mij.. Maar door mijn jaren ervaring weet ik toch wel al snel een comfortzone te creëren waar iedereen zich goed bij voelt. Ik ben op een fijne manier heel oprecht en dat helpt om bij mijn klanten vertrouwen te scheppen. Terwijl de ene heel chill is, heeft een andere persoon wat meer hulp of aanwijzingen nodig.

Na de fotografie komen de beste beelden op een online galerij, waar jullie ze alvast kunnen bekijken om dan tijdens een viewing te bespreken wat jullie wensen.

Voor iedere soort opdracht heb ik een pdf met uitleg,
dus vraag die op via het contactformulier!

Wens je op de hoogte te blijven over promoties, tips en tricks, Play+Remember themadagen: schrijf je dan in op de nieuwsbrief !

BabyLINUS
babyLINUS

Investering

Investeer in je herinneringen voor morgen. Fotografie is niet alleen een product, maar ook een beleving. Die is voor iedereen anders, zoals ook het doel van de fotografie voor iedereen anders is. De ene wil er op staan zoals die is: dan is een ‘day in the life’ een mooie optie; de andere wil zijn beste kant tonen en heeft graag wat make-up en gaat naar de kapper.

Je redt je herinneringen als het ware van de vergetelheid. Sommige zaken vergeet je nooit, of course! Maar met behulp van mooie beelden kan je visueel nagenieten en herinneringen delen.
Hoe jij in het leven staat/stond. Hoe je er uitziet op je twintigste of je er toen uitzag. Hoe die huwelijksdag, dat doopsel, dat verjaardagsfeest verloopt/verliep. Hoe cute de kinderen op 4-jarige leeftijd zijn/waren.

Al die momenten die zijn toch wel wat waard? Niet?

Als profs investeren wij in ons materiaal, in de studio, in props, in onszelf, opdat wij die herinneringen op de beste manier in beeld kunnen brengen.

Aanvraag prijslijst
Cathy+sam
cathy+sam

Dankjewel Cathy en Sam

Ik heb het altijd al doodeng gevonden om voor een camera te gaan staan. Ik weet niet hoe ik moet staan.. En dat merkte ik ook bij mijn dochter Sam. En terwijl je daar dan staat, als 2 kapstokken naast elkaar, is het toch Isabel die door haar camera naar je ziel kijkt.. en weet vast te leggen wie je écht bent. 

Straf werk, Isabel! Chapeau!

HappyBD
happyBD

Cadeaubon

Heeft er iemand anders iets te vieren en weet je dat die persoon al een tijdje uitkijkt naar foto’s van zichzelf of kinderen en of kleinkinderen; of is er iemand aan het sparen voor een fotoshoot? De bon is vrij van bedrag: je kan zelf kiezen hoeveel je wil schenken. Je hoeft het ook niet alleen te geven, je kan met een groepje samenleggen. Zelfs trouwers vinden het mss leuk dat je bijdraagt aan hun boek, dat ze misschien willen bijbestellen. Of een vergroting etc. Wil je met een aantal vriendinnen eens op de foto tijdens een verjaardagsfeestje?

Redenen genoeg te bedenken waarom dit een mooi cadeau is!

Aanvraag cadeaubon
Cara+dieter
cara+dieter

Dankjewel Cara & Dieter

15 juni 2019 zal voor altijd onze mooiste dag blijven! Met dank aan Isabel voor de mooie foto’s. Een trouwdag vliegt voorbij; nagenieten doe je in de weken daarna. Maar wanneer je de foto’s doorkrijgt, beleef je alles nog eens opnieuw. Isabel weet hoe ze unieke foto’s moet maken! We moeten wel toegeven dat we ze uit haar comfortzone hebben gehaald, daar op de brandweerwagen op het vliegveld… maar ze hield stand!

Ze is een fijne en sociale vrouw, die discreet aanwezig is. We hebben nooit gemerkt dat er foto’s genomen werden. Ze heeft iedereen van onze dichte familie mooi in beeld gebracht, de foto’s geven heel mooi het geluk en de sfeer van die dag weer.

Bedankt Isabel! Cara & Dieter

Doosje1
doosje1

Album+prints

Een album waar je eens kan door bladeren, een foto aan de muur op een tafeltje, een dankjewel-kaartje… Ik kan van alles aanbieden dat goed bij jullie verwachting past. De beelden niet op een scherm zien, maar ze in je hand hebben of kunnen voelen, maakt ze nog echter: trust me!

Aanvragen prijslijst
791F319A 565E 47D8 A438 D7E1A0CA0EBA

A Pure - Honest - Modern Romantic visual legacy

Wil je geen enkel verhaal, fotoblog of ander interessant materiaal missen? Abonneer je dan op één van mijn kanalen en blijf altijd op de hoogte! Ik deel regelmatig verhalen, inspirerende foto’s en andere content die je niet wilt missen. Mis geen moment en abonneer je vandaag nog op een van mijn kanalen om deel uit te maken van mijn reis!